Hvorfor Sorbact®?

En vinder på mange fronter

Når bakterier dør, frigives endotoksiner fra de døde celler, og cellerester efterlades i såret. Så i modsætning til antimikrobielle bandager, der aktivt dræber bakterier, fjerner Sorbact® bakterier ved at binde dem irreversibelt til bandagens overflade for at reducere den mikrobielle belastning og fremme sårhelingen. Sorbact® har ingen kontraindikationer og lav risiko for allergi, og kan også anvendes til nyfødte1, gravide og ammende kvinder.*

*Vær opmærksom på forholdsregler for Sorbact® Gel Dressing i brugsanvisningen.

illustration of microbes on sorbact surface
Sorbact® Technology

Sorbact® reducerer den mikrobielle belastning i sår

Baseret på naturlige processer og fysiske interaktioner, fjerner Sorbact bakterier på en sikker måde for at forebygge og behandle infektion uden at frigive aktive stoffer til såret.

Læs mere
Nurse applying sorbact dressing to elderly woman in hospital
Fordele med Sorbact®

Effektiv sårheling

Sikker og effektiv fjernelse af bakterier reducerer den mikrobielle belastning i sår, hvilket fremmer helingsprocessen. Det er også blevet påvist, at Sorbact® udviser en høj cellekompatibilitet og ikke forandrer cellemorfologien.

Læs mere

Referencer

1.Data on file. ABIGO Medical.

Unsupported browser

This site probably won't work great in Internet Explorer. We generally only support the recent versions of major browsers like Chrome, Firefox, Safari and Edge.