Powerful yet careful

Sorbact® mod sårinfektioner

Hvorfor Sorbact®?

Baseret på naturlige processer og fysiske interaktioner, fjerner Sorbact® bakterier på en sikker måde for at forebygge og behandle infektion uden at frigive aktive stoffer til såret. Træf et godt valg for dine patienter.

Udfordringen

Sår med forskellig ætiologi indebærer en udfordring for både patienten, sundhedspersonalet og sundhedssystemet. En korrekt behandling lige fra starten kan gøre den afgørende forskel for resultatet.

Læs mere

Hvorfor Sorbact®?

Når bakterier dør, frigives endotoksiner fra de døde celler, og cellerester efterlades i såret. Så i modsætning til antimikrobielle bandager, der aktivt dræber bakterier, fjerner Sorbact® bakterier ved at binde dem irreversibelt til bandagens overflade for at reducere den mikrobielle belastning og fremme sårhelingen.

Læs mere
illustration showing a wound, Sorbact Superabsorbent and a microscopic image with microbes on a Sorbact surface
Anvendelsesområde

Sorbact® til alle typer sår – i alle stadier – lige fra starten

Evidens

Dokumenteret at kunne forebygge og behandle sårinfektioner

Sorbact® har mere end 30 års fremgangsrig anvendelse i klinisk praksis, og er dokumenteret i mere end 40 kliniske studier med over 7.000 patienter. I dag hjælper Sorbact® patienter i over 65 lande rundt om i verden, og vi fortsætter dette vigtige arbejde med at indsamle kliniske data.

Læs mere
Om ABIGO

ABIGO Medical

ABIGO Medical er en svensk medicoteknisk virksomhed, der har fokus på at forbedre menneskers helbred og velbefindende.

Læs mere

Unsupported browser

This site probably won't work great in Internet Explorer. We generally only support the recent versions of major browsers like Chrome, Firefox, Safari and Edge.